Glasbena Šola

Sem Igor Osredkar in se z glasbo ukvarjam od rosne mladosti. Leta 2008 sem začel poučevati v privatni glasbeni šoli na Notranjskem. Aktivno igram diatonično harmoniko, klasično, akustično in električno kitaro, kontrabas in bas kitaro. V prostem času pa zaigram tudi na klavir. Za mano je 7 let učenja klasičnega petja, ki sem se ga učil pri akademiku v Ljubljani.

Poučevanje poteka enkrat na teden in traja 30 minut. Vaja poteka z vsakim kandidatom individualno po dogovorjenem urniku. Učenec skozi pouk spozna inštrument in zna primerno ravnati z njim. Vsak kitarist začetnik začne z enakimi osnovami ne glede na to, katero zvrst glasbe bo kasneje igral. To pomeni, da sproti spoznava osnovne zakone glasbene teorije. Poučevanje poteka v primerno opremljeni učilnici. Trenutno sta lokaciji poučevanja v Logatcu in v Škocjanu pri Novem mestu. Za vsakega začetnika lahko v prvem mesecu uredim izposojo inštrumenta (kitara, harmonika).

V letu 2018 je nekaj najbolj pridnih učencev sodelovalo pri snemanju predstavitvenega CDja z naslovom Glasba - naše sanje.

Studio